Hvad er TGaid?

Uddannelse er vejen ud af fattigdom, både for den unge selv, for familien og for udviklingen i hele landet. Det vil privilegerede unge fra Tørring Gymnasium gerne bidrage til. Eleverne iværksætter en gang årligt en elevstyret indsamling til projektet. Pengene samles ind via en række af arrangementer og events, såsom musikcafe, skoleløb m.m. Desuden sælger skolens elever en dags arbejdskraft til virksomheder og forældre i Tørring Gymnasiums opland. Pengene går ubeskåret til unges gymnasieuddannelse i Zambia. 

Projekt Zambia er et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse. Skolen gør de unge klar til gymnasiet.

Tusind tak til alle der har hjulpet; enten som arbejdshjælp, arbejdsgivere, sponsorer, bankospillere, koncertlyttere, løbere m.m

 Ny indsamlingsrekord!

Igen i år slog vi den hidtidige rekord til Tørring Gymnasiums eget indsamlingsprojekt "TGaid". Hele 141.328 kr. præsterede eleverne at samle ind, og dermed kunne vi via skypeforbindelse med uddannelsesprojektet i Zambia meddele, at 10 elever er sikret en gymnasieuddannelse. Beskeden blev på festligste vis fejret med sang, rap og dans.

Et særligt tillykke skal lyde til 3.a, som vandt den interne konkurrence om at samle det største beløb ind pr. elev. På en tæt andenplads kom 2.b, og begge klasser har hermed vundet en julefrokost, hvor de bliver vartet op af skolens ledelse.

Tak til alle elever for en fantastisk flot indsats!

Nedenfor er billeder af de elever i Zambia, som vi sponsorerer i 2018.

Informationsmøde

Går du og tænker på hvad årets sommerferie skal bruges til, og overvejer du at arbejde som frivillig i Projekt Zambia? Kom til informationsmøde om at være frivillig i Zambia på gymnasiet d. 7. maj kl. 17-18:30. Kontakt lærere Jesper Koue eller Inger Lehmann hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også finde mere information her. 

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk