Udvalg


Elevråd ­et levende elevdemokrati

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.
Elevdemokratiet er helt central på TG, og elevrådet kæmper løbende for at udbygge og styrke det. Elevrådet har gunstige muligheder for at påvirke skolen, ikke kun fordi vi har et stærkt elevråd, men også fordi vi har en ledelse med fokus på elevernes demokratiske indflydelse.

Elevrådet er dog ikke kun aktivt på skolen, men også et aktiv i Danske Gymnasieelevers sammenslutning, hvor elevernes holdning formidles landspolitisk. 

Elevrådsformændene 2017-18:

Helene Kjær Knudsen 1.g formand (under oplæring)
Nanna Emilie Vestergaard 2.g formand 
Thomas Bjerg Kristiansen 3.g formand, men går af til jul. 

Festudvalg

Festudvalget, som består af elever på tværs af årgangene, sørger for, at festerne på TG bliver til fede oplevelser for alle parter. Udvalget sikrer, at der er den helt rigtige blanding af livebands og dj­-musik, at baren er fyldt og at festerne forløber i bedste TG-­stil.

Baraknyt

BarakNyt er Tørring Gymnasiums skoleavis, og der bliver skrevet om alt hvad der rører sig på skolen! Bladet har en humoristisk indgangsvinkel til det der kommer med i avisen. Derfor: Hvis du har lyst til at skrive artikler, tage billeder, lave en avisforside eller andet der har den med journalistik at gøre, så er BarakNyt noget for dig! Det er hyggeligt, det er alletiders; Det er BarakNyt!

 

Projekt Frivillig

Hvis du allerede laver frivilligt arbejder eller tænker på at gøre det, kan du nu få noget for det. Projekt Frivillig udsteder 'frivillig beviser' som du kan vedhæfte dit eksamensbevis og CV når du skal søge job eller videregående uddannelse. Gør noget for dig selv og andre. Skolen støtter dette projekt!

http://www.projektfrivillig.dk

TG­Aid

Uddannelse er vejen ud af fattigdom, både for den unge selv, for familien og for udviklingen i hele landet. Det vil privilegerede unge fra Tørring Gymnasium gerne bidrage til. Eleverne iværksætter en gang årligt en elevstyret indsamling til projektet. Pengene samles ind via en række af arrangementer og events, såsom musikcafe, skoleløb m.m. Desuden sælger skolens elever en dags arbejdskraft til virksomheder og forældre i Tørring Gymnasiums opland. Pengene går ubeskåret til unges gymnasieuddannelse i Zambia.

Projekt Zambia er et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse. Skolen gør de unge klar til gymnasiet.

I efteråret 2015 er det lykkedes at samle mere end 120.000 kr. ind til Carol, Christabel, William, Marrian, Florence og Henry fra Zambia. Dermed har TG­Aid­-projektet sikret en 3­-årig high school uddannelse for 6 unge zambianere. 

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Fester & café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE
 

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk