Oversigt

25/11

Gallafest

28/11 +30/11

Forældreaften for 1g

 

 

 

 

Læs mere om de enkelte begivenheder længere nede på siden.

Galla!

Den sidste lørdag i november fejrer vi traditionen tro skolens fødselsdag med en gallafest. Det stiveste puds findes frem fra tøjskabet, der danses lanciers og spises dejlig middag fra Emmas køkken.

Arrangementet er kun for skolens elever og personale, men forældre og familie inviteres til at se dansen fra kl. 18 til ca. 18:30.

Invitation til elever kan ses her.

Orienteringsaften 

De nye studieretningsklasser er nu godt i gang og vi vil derfor gerne indbyde jer til en orienteringsaften på Tørring Gymnasium.

1a+1b+1c:

tirsdag d. 28. november 2017 kl. 19-21

1d+1e:

torsdag d. 30. november 2017 kl.19-21

Her vil vi give jer et indtryk af elevernes nye klasse og skole. Klassens studievejleder samt flere af klassens lærere vil være til stede. Vi vil naturligvis give en del informationer, men der bliver også tid til over en kop kaffe at drøfte alle de aspekter, som I måtte være interesserede i i forbindelse med elevernes studieretningsforløb.

Vi byder på kaffe og kage og vil gerne senest den 24.11 have en tilmelding på spørgeskemaet som fremgår af elevens Lectio-forside.

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE
 

Fester og café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk