Oversigt

 

 10/3  Åbent foredrag: Fremtidens natur (se plakat nedenfor) 
 11/3  Forfatterbesøg: Thomas Korsgaard (åbent arrangement) 
 13/3  AFLYST: Gamle elever fest kl. 20-01
31/3 AFLYST: Åbent foredrag: Dybhavet – nyt fra en ukendt verden (se plakat nedenfor) 

Læs mere om de kommende begivenheder længere nede på siden. 

Forfatterbesøg - Thomas Korsgaard

Til vores kommende masterclass i litteratur åbner vi helt ekstraordinært op for, at udefra interesserede kan komme og deltage, når vi får besøg af forfatteren Thomas Korsgaard,  hvis seneste udgivelse “Tyverier” består af femten noveller, der alle handler om at stjæle, snyde eller skjule sandheden. 

Thomas Korsgaard debuterede i 2017 med den meget omtalte og kritikerroste roman “Hvis der skulle komme et menneske forbi”, som er baseret på hans egen opvækst. Anmelderne fremhævede især den debuterende forfatters store sproglige talent og særlige evne til at se historier og skæbner i al deres komik og tragedie. 

Alle er velkomne!

Arrangementet finder sted på Tørring Gymnasium onsdag d. 11/3. Selve foredraget er fra 17:30-19, men man kan vælge at deltage i samtalecafe allerede fra kl 15.

PROGRAM FOR DAGEN:
15:30-16:15 Oplæg og samtalecafé I
16:15-16:30 Kaffe og kage
16:30-17:15 Oplæg og samtalecafé II
17.30-19.00 Forfatterforedrag med Thomas Korsgaard

OBS: Der har ikke været nok tilmeldte til den efterfølgende middag, så fællesspisningen er desværre aflyst.

Eftermiddagens oplæg, samtalecaféer og forfatterforedraget er gratis, og man er velkommen til både at deltage i hele eller dele af programmet.

Tilmelding og øvrige henvendelser vedr. arrangementet kan ske på tlf. 75801844 eller på mail til fn@toerring-gym.dk eller rt@toerring-gym.dk

 

AFLYST: Gamle elevers fest 13/3 !

Grundet coronavirus Covid-19 og anbefalinger fra myndighederne om at reducere risiko for spredning af virus er vi nødt til at aflyse gamle elevers fest på fredag d. 13/3 2020.
Alle der har købt billet til festen vil få den refunderet.

 

Offentlige foredrag i naturvidenskab

OBS: Alle foredrag er aflyst for resten af foråret, pga. af Covid-19.

Læs mere om rækken af vores livestreamede naturvidenskabs-foredrag fra Aarhus Universitet her: https://ofn.au.dk/sted/342/93/6689

Alle foredrag er kl. 19:00  21:00 

(mødetid: senest 18:45)

Alle er velkomne!

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE
 

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Fester & café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk