Oversigt

 

28/4

TAG-festival

 8/5

Forårscafe kl. 19:30

18/5 

 1.g-klasser på ekskursion til Århus

Læs mere om de enkelte begivenheder længere nede på siden.

TAG-FESTIVAL 2018

Den 28. april løber årets TAG-festival af stablen. Vi er stolte af igen i år at kunne lægge hus til Danmarks ældste (og i egne øjne bedste) elevbårne musikfestival, hvor en perlerække af nuværende og tidligere elever optræder på de to scener. Læs mere og køb billet

Forårscafe - kom og hyg!

Foråret er kommet, og det fejrer vi traditionen tro med en forårscafé på gymnasiet. 

Den 8. maj kl. 19:30

Der vil denne aften være optrædener, udstillinger og filmforevisning ved musik-, billedkunst- og mediefagsholdene.

Emma og det søde kantinepersonale vil sørge for at man kan købe lidt ganen i løbet af aftenen.

Dørene åbnes kl. 19, og der kan købes billet i døren eller her.  Prisen for en billet er 30 kr. Udstillere og deltagere i koncerter eller forevisninger skal ikke købe billet.

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE
 

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Fester & café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk