Oversigt

 

 

1/2

Musical: premiere kl. 19.30 

2/2

Musical: gallaforestilling kl. 19.30

 3/2

Musical: sidste forestilling kl. 15.00

Læs mere om, hvordan du køber billetter længere nede på siden. 

Kom og oplev 140 af skolens elever opføre årets musical: SYNG! 

Buster Moon ejer et tidligere verdensberømt teater, men er desværre ved at gå rabundus. For at genvinde teatrets gamle stolthed finder den fiffige teaterdirektør på den gode idé at afholde en storslået sangkonkurrence, hvor alle kan deltage og vinde en stor sum penge. Buster Moon udlader dog at fortælle, at præmien slet ikke eksisterer...

Kom og oplev det videre forløb, når en stor del af skolens elever byder på en forestilling spækket med farver og kendte sange. 

 

Køb billetter til premiereforestillingen fredag her: 

https://toerring-gym.safeticket.dk/events/49222-SYNG_-_FREDAG/

 

Køb billetter til gallaforestillingen lørdag her: 

https://toerring-gym.safeticket.dk/events/49219-SYNG_-_LOERDAG/ 

 

Køb billetter til søndagsforestillingen her: 

https://toerring-gym.safeticket.dk/events/49218-SYNG_-_SOENDAG/ 

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE
 

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Fester & café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk