Oversigt

 

   

12/11

Foredrag kl. 19-21:

Hvordan is og vand dannede Danmark

14/11

Jubilæumsarrangement: Sange fra de sidste 40 år

16/11

Åbent Hus

 30/11 Gallafest
   

Læs mere om de kommende begivenheder længere nede på siden. 

Offentlige foredrag i naturvidenskab

I løbet af efteråret åbner vi skolen op for alle, der måtte have interesse, når vi livestreamer naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet. Det næste i rækken er den 12/11 kl 19.00 og vil handle om "Hvordan is og vand dannede Danmark".

Istiderne har tydeligt præget landskabet i Danmark. Hør hvornår og hvordan de danske smeltevandssletter og morænelandskaber blev skabt – og hvordan istiderne stadig har indflydelse på landskabets udvikling i dag.   

Forelæser: professor i geofysik David Lundbek Egholm, Institut for Geoscience, Aarhus Universitet og lektor i geologi Nicolaj Krog Larsen, Institut for Geoscience og Arktisk Forskningscenter, Aarhus Universitet

Sprog: dansk

Entré: Gratis

Læs mere her 

Jubilæumsarrangement: Sange fra de sidste 40 år - 14/11: 

I anledningen af skolens 40 års jubilæum afholder vi i dette skoleår en række arrangementer, hvor vi lukker skolen op op inviterer alle interesserede indenfor. 

Velkommen til en jubilæumsaften i fællessangens tegn under kyndig ledelse af Simon Lægsgaard, der til daglig er forstander på Brandbjerg Højskole. Vi vil synge Gnags, Sebastian, Kim Larsen og mange flere af de bedste sange fra de sidste 40 år akkompagneret af musiklærere og tidligere elever, der er gået musikkens vej.
Det er nu på torsdag kl 19.30-21.00 , der er gratis entré og alle er velkomne.
Vi glæder os!

Åbent hus - 16/11

Velkommen til "Åbent hus" på Tørring Gymnasium, hvor du kan opleve skolen og møde vejledere, ledelse m.m.

Her er vi stolte af det stærke fælleskab, ambitiøse undervisningsmiljø og en høj løfteevne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise noget af alt det, gymnasiet har at byde på!

Gallafesten - 30/11 

Få vil være uenige, når vi påstår, at gallafesten er et af de helt store højdepunkter i løbet af skoleåret. Her inviterer vi familien til at komme og overvære eleverne danse den længe øvede lanciers, og senere står den på fælles middag for alle skolens elever i den festligt pyntede hal. Det er med andre ord en aften, der tales meget om både før og længe efter, at danseskoene er sat tilbage i skabet igen. 

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE
 

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Fester & café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk